AKTUELLA ERBJUDANDEN

 • 9/11 VetPlan®

  9/11 VetPlan®

  Abonnemang på förebyggande vård och därmed god hälsa.


  Friska djur och nöjda djurägare är vårt primära fokus på Bollnäs Veterinärpraktik, och därför har vi utvecklat vår egen VetPlan för våra kunder.

  VetPlan® är ett paket av förebyggande årdtjänster som syftar till att ditt djur skall må bra och minska riskerna för allvarliga hälsoproblem. Tjänsten finns för både hund och katt. Den ger även mycket bra rabatter på foder i vår butik, samt bidrar till en regelbunden och nära dialog med den expertis som finns inom djurhälsa och djurvård.


  VetPlan® är ett abonnemang som betalas via en fast månadskostnad. Förebyggande vårdtjänster till en fast månatlig kostnad har under många år erbjudits utomlands där de blivit mycket populära och uppskattade av djurägare. Nu kan vi äntligen erbjuda detta till våra kunder här i Bollnäs!

 • Vad ingår i VetPlan®?

  VetPlan® är anpassat efter ditt djur och har tagits fram av vår egen personal i syfte att i första hand förebygga sjukdom och åkommor och i andra hand upptäcka dessa i ett tidigt skede. I VetPlan Bas ingår årlig vaccination och hälsokontroller, tandkontroll och gratis receptutskrivning av läkemedel.

 • I VetPlan® Plus ingår allt ovan plus ett särskilt blodprov.

  Med VetPlan blir alla ingående vaccinationer och undersökningar mycket billigare än om du hade låtit göra dem var för sig. Abonnemanget ger också mycket bra rabatter på högkvalitativt foder som gör att du kan spara stora summor varje år. Men kanske viktigast av allt är att VetPlan ger nära, regelbunden kontakt med vår kunniga djurhälsopersonal och ökad medvetenhet om ditt djurs hälsa.

 • Vad kostar det?

  VetPlan® betalas via en fast månadskostnad om 99 kr för VetPlan Bas och 179 kr för VetPlan Plus. Priset är rabatterat och förväntas leda till en
  lägre kostnad för veterinärvård över djurets hela liv.

 • Varför VetPlan®?

  Vi på Bollnäs Veterinärpraktik är måna om våra kunder och deras djur. Vår ambition är att ge våra besökande bästa möjliga mottagande, vård och omsorg. För oss är det viktigt att ni känner er nöjda och trygga med den service vi erbjuder.

  Vi arbetar kontinuerligt med att bli ännu bättre i vår omsorg om er och era djur. När ditt djur verkar må bra och vardagen rullar på är det lätt att glömma vaccinationer och årliga kontroller som är till för att förebygga och upptäcka problem i ett tidigt skede. Med VetPlan får du regelbundna inplanerade hälsokontroller, ökad kunskap om ditt djur, mer frekvent dialog med kunnig djurhälsopersonal och kontroll över kostnaderna. Veterinär får samtidigt bättre känna ditt djur och dess specifika förutsättningar - och alla dessa faktorer mynnar tillsammans ut i ett bättre och tryggare hälsoläge för patienterna.

 • Försäkring är en bra idé för de flesta

  VetPlan® inkluderar olika tjänster av planerad förebyggande vård. VetPlan är dock ingen försäkring och täcker inte sjukdom och olycksfall. Vi rekommenderar att teckna djurförsäkring för att täcka oförutsedda kostnader, även om du väljer VetPlan.

 • Hur fungerar det?

  VetPlan® innebär att ditt djur får en egen hälsoplanering över året till en fast månadskostnad som betalas via autogiro. Vi kommer automatiskt att kalla dig och ditt djur till de olika kontrollerna och du slipper hålla reda på när det är dags att beställa tid för vaccinationer och hälsoundersökningar. Du ansluter dig genom att besöka oss på Bollnäs Veterinärpraktik då du också betalar den första månaden kontant.

 • Du har 14 dagars ångerrätt

  VetPlan löper över tolv månader. Efter tio månader får du en automatisk påminnelse i fall du vill säga upp VetPlan, vilket ska göras senast en månad innan utgången av abonnemanget.

26 oktober 
EverClean kattsand, variant "Fast Acting" och "Lavendel" 10 liter: 149,-
För mer info klicka här


27 oktober
Purina Pro Plan, kattfoder 10 kg: 499,-
 Purina Pro Plan Våtfoder katt: 10 x 85 g:  69,-

Purina DentaLife  (Tuggpinnar) 1 st 29,- , 2 st 45,- 
För mer info klicka här

Bollnäs Veterinärpraktik AB
Renshammarvägen 4, 821 50 Bollnäs

Telefon: 0278-142 30
Fax: 0278-14380
E-post: info@bollnasvet.se

Öppettider:
Måndag-Fredag: 08.00-17.00
Lunch: 12.00-13.00

Powered by